Legitimatie verplicht!
Wij verlangen bij afname van onze producten altijd een geldig legitimatiebewijs.

 

Prijzen
Gegeven prijzen zijn in euro's en inclusief 21% BTW.

Betaling
Vooruit per bank of contant bij afhalen.

Korting
Bij afname van meerdere producten kan het zijn dat wij u een bepaalde korting geven.

Bestelling plaatsen
Wanneer u een bestelling bij Gigapret wenst te plaatsen dan kunt u:
- Het contactformulier invullen
- Ons telefonisch contacten op 06-18877377
- Een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Wij zijn telefonisch 7 dagen per week bereikaar van 08.30 uur tot 21.30 uur.

Schoonmaakkosten
Wanneer u een bestelling plaatst bij Gigapret dan verwacht u goedwerkende en nette producten.
Op onze beurt verlangen wij dat er netjes met onze producten wordt omgegaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan
behouden wij het recht hiervoor een boete of schoonmaakkosten in rekening te brengen. Hoogte hangt af van de aard.

 

Algemene Voorwaarden

Verhuur

Art. 1: Alle verhuur, leveringen en diensten geschieden onder de hierna volgende voorwaarden.
Art. 2: Alle verhuurde goederen zijn en blijven het exclusieve eigendom van Gigapret.
Art. 3: Het is de huurder niet toegelaten het gehuurde goed onder te verhuren, mits de huurder toestemming heeft verkregen van Gigapret
Art. 4: Bij het niet naleven van de richtlijnen door de huurder heeft Gigapret het recht het contract ter plekke te beëindigen.
Art. 5: De verhuurder heeft het recht om de gehuurde goederen, indien nodig, te vervangen voor gelijkwaardige goederen.
Art. 6: Bij overmacht kan de verhuurder het contract eenzijdig beëindigen zonder kosten voor de verhuurder.
Art. 7: Alle gebruikskosten met betrekking tot de gehuurde goederen zijn uitsluitend ten laste van de huurder.
Art. 8: Indien huurder de huurovereenkomst annuleert, wordt er voor de annulering 100% van de totale factuur in rekening gebracht mits schriftelijk anders is overeengekomen. Huurder ontvangt dan een tegoedbon.
Art. 9: De betaling van de huurprijs inclusief borg dient contant te worden voldaan bij aflevering of ophalen van de gehuurde goederen, mits anders is overeengekomen. De betaalde borg ontvangt u bij retournering contant terug.
Art. 10: De afgesproken huurperiode kan niet stilzwijgend worden verlengd.
Art. 11: Als de huurder bij aflevering of tijdens het gebruik een gebrek vaststelt aan een van de gehuurde goederen, dient hij dit onmiddellijk te melden aan Gigapret op telefoonnummer 06-18877377, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zonder toestemming van de verhuurder mag de huurder niet tot reparatie overgaan. Veranderingen en/of reparaties aan de gehuurde goederen zal de verhuurder slechts in zijn eigen, of in een door hem aangewezen werkplaats aanbrengen cq verrichten.
Art. 12: Het is niet toegestaan de verhuurde goederen te beplakken, te beschrijven enz. In dit geval zullen er kosten in rekening gebracht worden.
Art. 13: Na afloop van de huurperiode brengt de huurder het gehuurde artikel weer op de afgesproken tijd retour. Bij te laat retourneren berekenen wij de daghuur aan u door.
Art. 14: Bij het niet juist inleveren van materiaal (slecht opgevouwen, vies of nat materiaal) worden opbergkosten/schoonmaakkosten in rekening gebracht (€25,00 excl. btw).

Veiligheid

Art. 15: De huurder dient zelf zorg te dragen voor een veilig terrein cq ruimte waar de gehuurde goederen geplaatst dienen te worden.
Tevens dient er voldoende elektrische capaciteit aanwezig te zijn voor de benodigde apparatuur van de gehuurde goederen.
Als Gigapret het terrein of de ruimte bij aflevering van de gehuurde goederen als onveilig beoordeelt, zijn wij genoodzaakt het contract eenzijdig te beëindigen.
Art. 16: De huurder heeft de plicht bij harde wind, neerslag en andere onveilige situaties de gehuurde goederen binnen te halen.
Art. 17; De kinderen mogen niet met schoenen, eten, drinken, water en scherpe voorwerpen op de springkussens spelen. Dit om schade aan de opblaasattracties en lichamelijke schade te voorkomen. Tevens is het ten strengste verboden om op de wanden van de springkussens te klimmen.

Aansprakelijkheid

Art.18: De huurder is zelf altijd aansprakelijk voor diefstal en voor elke schade aan de gehuurde goederen, uit welke oorzaak zij ook moge ontstaan zijn, uitgezonderd normale slijtage. In dit geval worden de kosten op de huurder verhaald.
Art.19: Gigapret is nooit aansprakelijk voor ongevallen en/of beschadigingen ten gevolge van het gebruik van het gehuurde materiaal. Het gebruik is geheel op eigen risico