Over Gigapret

 
Werkwijze van Gigapret
Bij Gigapret staat de klant centraal. De gehuurde attracties kunnen zowel opgehaald als bezorgd worden. Als u begeleiding bij een attractie wenst dan is dit uiteraard mogelijk. Heeft u na het zien van deze website nog vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen u dan zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Gigapret Attractieverhuur voor al uw attracties.


Springkussens en attracties huren doe je eenvoudig en snel bij Gigapret

Bent u van plan een leuk feest te organiseren of een springkussen te huren dan bent u bij Gigapret op het juiste adres. Gigapret biedt de oplossing voor een geslaagd feest. Wat denkt u bijvoorbeeld van het huren van een springkussen en/ of spannende, sportieve attracties? Ook kunt u denken aan het huren van een rodeostier in combinatie met schiettent. U kunt bij Gigapret terecht voor de huur van een springkussen en de meest uiteenlopende attracties en blikvangers.

 

Het assortiment
Het verhuur assortiment van Gigapret is zeer uitgebreid en bevat vele attracties voor jong en oud. Bij Gigapretheeft u een ruime keuze aan attracties. Doordat de afmetingen variëren is het ook mogelijk om een springkussen te huren voor binnengebruik. Het springkussen Mickey en de kleine Hond is hier prima voor te gebruiken.
De luchtkussens of luchtkastelen genaamd, kunnen worden ingezet op diverse feesten en partijen. U kunt denken aan het huren van een attractie voor een kinderfeest, straatfeest, bedrijfsfeest, jubileum, bedrijfsopening, braderie of een ander evenement. Gigapret is ook de ideale partner voor de verhuur van grote sportieve attracties voor uw vereniging. Hierbij kunt u denken aan de huur van de woeste en brute rodeostier. Ook voor uw voetbal vereniging bent u bij ons op het juiste adres. Bent u meer van de watersport of geeft u een strandfeest dan is de huur van een surfsimulator de ideale oplossing. Tevens kunt u dan kiezen voor een buikglijbaan en onze geweldige tobbedans baan. Heeft u altijd al eens een uitdagend gevecht met uw collega aan willen gaan, wat dacht u van een dagje sumo worstelen. Dit behoort bij ons ook tot de vele mogelijkheden.
 
Een stormbaan of hindernisbaan huren
Een stormbaan, hindernisbaan of Wipe Out baan zorgt natuurlijk voor echte actie tijdens uw evenement. Bij Gigapret heeft u de keuze uit diverse uitdagende stormbanen. De stormbanen kunt u zelf op komen halen of door ons laten bezorgen. Het opbouwen en afbreken bestaat ook uit een van de mogelijkheden bij Gigapret. Zelf het begeleiden is mogelijk. Als u bij ons meerdere attracties afneemt dan kunt u bij Gigapret een leuke korting krijgen.
 
Eyecatchers/blikvangers huren
Heeft u wat te vieren. Is er iemand 50 geworden? Laat het dan iedereen weten door een leuke eyecatcher oftewel opblaaspop te huren. Gigapret heeft diverse eyecatchers te huur voor diverse feestaangelegenheden. Hierbij kunt u denken aan de huur van een opblaasbare Abraham, Sarah, Ooievaar of Baby.


Promotie
Wilt u uw product optimaal laten opvallen, dan is Gigapret uw ideale partner op het gebied van promotie. Gigapret is in staat uw product of bedrijf goed te laten opvallen. Hierbij kunt u denken aan een inflatable product of een grote reclameboog. Ook kan er gedacht worden aan een skydancer of airdancer met uw bedrijfslogo erop.